December update

Het is inmiddels december en daarmee een van de drukste maanden van het jaar. Dit geldt niet alleen voor de kerstman, maar ook voor de leden van Treasure Events is het een drukke bedoening. Het evenement op 27 januari komt snel dichterbij en er is nog veel werk te verrichten.  Gelukkig is het harde werk alles meer dan waard, want laten we eerlijk zijn; de schatten waar wij nu voor werken zijn toch niet in waarde uit te drukken?

Wat zijn dan die schatten waar Treasure Events zich mee bezig houdt op dit moment? Zoals eerder gemeld is Treasure aan het werk gegaan voor de stichting High 5 Rehab. Deze instantie zet zich in voor het verbeteren van de levenssituatie en het zelfredzaam maken van gehandicapte kinderen in Bali. Het is bewonderingswaardig hoeveel werk de mensen van de stichting verrichten en hoe ze zich inzetten voor het goede doel. De kinderen verdienen dit vinden ze, en daarmee is eigenlijk alles al gezegd. Treasure is het hiermee eens en zet zich in voor het organiseren van een benefietconcert waarvan de opbrengst ten goede komt aan de stichting.

Een benefietconcert, wat gebeurt daar allemaal dan? Hoewel de hele avond nog niet vast staat zijn er wel een aantal dingen die we graag naar buiten brengen. Want wat voor sfeer komt er nu eigenlijk, hoe gaat het eruit zien, wat gaat er gebeuren? De avond zal voornamelijk bestaan uit , zoals de naam ook al impliceert, muziek (en dan met name live optredens). De artiesten zijn mensen die een warm hart toedragen aan de stichting en dat willen laten zien door zich in te zetten op deze avond! Uiteraard houdt het daar niet op, want wat is een avondje uit nu zonder lekkere hapjes, drankjes en een wijze les? Met dit doel voor ogen komt ook stichting High 5 Rehab haar verhaal doen, zodat we allemaal kunnen zien waar zij zich nu daadwerkelijk mee bezig houden. Kortom, een avond om  niet snel te vergeten!

Reacties

Share