OPEN Rotterdam zet vrijwilligers in de spotlights

OPEN Rotterdam zet vrijwilligers in de spotlights

RED DOT gaat, in opdracht van OPEN Rotterdam, portretvideo's maken voor het programma 010nu. 010nu is een programma dat op OPEN Rotterdam uitgezonden wordt en is te zien in Rotterdam en omstreken. Ziggo, KPN, XS4ALL, Telfort en ook KPN-agenturen Eufonie, Cambrium/Tweak, Trined en ACN, zenden OPEN Rotterdam uit. Daarnaast is OPEN Rotterdam ook online te vinden en zijn de portretvideo's die gemaakt gaan worden straks ook te zien op YouTube, waar ook al hun andere content te vinden is.

Portretvideo's

RED DOT is ontzettend enthousiast over de opdracht en heeft enorm veel zin om aan de slag te gaan. De eerste stappen zijn al gezet. Er zijn al een hoop ideeën verzonnen en er wordt goed nagedacht over de soorten vrijwilligers die RED DOT wil portretteren.

RED DOT streeft er naar om zoveel mogelijk dynamiek in elke aflevering te houden, zodat er een duidelijk beeld geschetst wordt over de verschillende soorten vrijwilligerswerk en vrijwilligers in Rotterdam. Er zullen ongetwijfeld items worden uitgezonden van vrijwilligers, waarvan de kijker niet eens wist dat dit soort werk bestond. Dat is ook het gene dat RED DOT wil laten zien aan de kijkers. Naast een beeld schetsen van de vrijwilliger en de reden waarom zij dit doen, is het ook leuk om de kijker te verassen met soorten vrijwilligerswerk die erg onwaarschijnlijk lijken in het eerste opzicht. 

 

Reacties

Share