“Een half jaar A.D.A. Media”

Begin Februari was het weer zover,  een nieuwe generatie NEWb studenten. Van studenten die elkaar niet of nauwelijks kenden werden Tamara Witmont, Niels de Boer, Elin van der Ham, Jasper Christiaanse, Sandy Correira en Levi Beukman in een projectgroep gezet en mochten samen een bedrijf beginnen.

Al snel konden de groepsleden het goed met elkaar vinden en stonden de neuzen dezelfde kant op. Wij wilden namelijk iets moois maken, maar dan wel anders dan anders (afgekort A.D.A.).  Met vrij weinig ervaring op AV gebied mochten wij een pitchfilm voor onszelf maken en ook dit wilden wij anders aanpakken dan anderen. Wij wilden niet onszelf persoonlijk voorstellen, maar laten zien wat voor mooi materiaal wij konden maken. Deze pitchfilm zorgde ervoor dat wij vervolgens de samenwerking aangingen met de website van ‘Spelenderwijs’ : www.sintenzijnpieten.nl.

De opdracht was om twee promotiefilms te maken van de toneelstukken die www.sintenzijnpieten.nl verhuurt. Het was heel erg tof om een productie te maken met zo min mogelijk geld. Hiervoor hebben wij onze charmes in de strijd moeten gooien en hebben wij uiteindelijk toch goede en leuke locaties kunnen regelen. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat van beide films en willen via deze weg Michel, Lavinia, Tamara en alle andere bedanken voor de leuke samenwerking.

Reacties

Share