Open(doe)dag was een succes!

Donderdagmiddag, 8 mei 2014, was op de NEWb-vloer de Open(doe)dag voor alle 1ste jaarstudenten van de opleiding Media & Entertainment Management. Tijdens deze middag kregen de studenten de kans om zich verder te oriënteren voor hun uiteindelijke keuze voor één van de NEWb-disciplines.

Deze Open(doe)dag is georganiseerd naar aanleiding van de Voorlichting-presentaties die gegeven zijn door het Student Management Team op de locaties Rotterdam en Den Haag Hierin informeerden zij de eerste jaar MEM-studenten over the verloop van de NEWb-periode en de deelname binnen leerwerkbedrijf NEWb. Nu kregen zij de kans een kijkje te nemen in de ‘keuken’ en informatie te vragen aan onze huidige NEWbees.

Hier werd dankbaar gebruik van gemaakt. Studenten waren nieuwsgierig en vroegen veel. Er ontstonden leuke gesprekken en ook werd er veel gelachen. Verder werden zij getrakteerd op verschillende verassingen. Zo konden verschillende studenten jammen in de audiostudio ne nummers opnemen. Ook konden zij meekijken met de werkzaamheden van onze AV-teams of informatie inwinnen bij the Evenemententeam. Daarnaast waren zij welkom op in de radiostudio van NEWb.FM en werden zij getrakteerd op een live optreden van singer/songwriter Jelmer de Waard!

Het was een gezellige middag en wij kijken hier met veel plezier op terug!

 Leuke links om te bezoeken:

 

 

Reacties

Share