Film viewing & Masterclass Paul Ruven

Zet 13 maart 13:30 uur in je agenda, want dan hebben we iets onwijs gaafs op de planning staan voor jullie! Wij krijgen de unieke kans om de film Son of Scarface te zien voordat deze in de bioscoop komt! Daarnaast zal de regisseur van de film, Paul Ruven, ook een Q&A geven over de belangrijkste aspecten binnen de film- en televisiewereld.

Wat houdt de viewing in?

Tijdens de viewing krijgen jullie als een van de eersten de film Son of Scarface te zien. Gedurende het kijken zullen jullie gefilmd worden en na afloop wordt jullie mening over de film gevraagd. Hierdoor kunnen de makers van de film kijken waar zij nog eventuele aanpassingen aan de film kunnen maken. Na deze viewing zal de masterclass van Paul Ruven zelf van start gaan.

Paul Ruven

Bekend als director, producer en schrijver van vele films, tv-programma’s, videoclips en reclames. Heeft drie gouden kalveren op zijn naam en een Tuschinski award. Ruven heeft meer dan 100 reclamefilmpjes geregisseerd van onder andere KPN, de NS, McDonald’s en ABN AMRO. Ook videoclips van André Hazes, Van Dik Hout, Marco Borsato en Kane heeft hij geregisseerd. Die laatste twee zijn zelfs genomineerd geweest voor een TMF Award voor beste videoclip. Naast zijn successen in de praktijk, heeft hij ook boeken geschreven over de filmindustrie. Kortom: een alleskunner binnen de film en tv wereld!

Son of Scarface

Misschien ken je ze al, Robbie en zijn manager Raoul van de 101TV serie Robbie goes to Hollywood. Naast zijn succes op tv gaat hij nu ook de filmwereld veroveren met de zoektocht naar zijn vader: Al Pacino. Robbie heeft altijd al geweten dat Al Pacino zijn vader is. Nu zijn moeder op sterven ligt wil Robbie zijn vader gaan zoeken om hem met zijn moeder te herenigen. Samen met zijn beste vriend (en manager) Raoul reist hij af naar Hollywood om Al Pacino te vinden. Tijdens hun reis komen ze allerlei beroemdheden tegen, van Scarface’s baas Robert Loggia tot Ron Jeremy. Zelfs op de Academy Awards zijn ze aanwezig. Zullen ze Al Pacino op tijd vinden?

Kortom: een middag die je absoluut niet mag missen!

Het is een vrije inloop, maar wil je zeker zijn van plaats? Schrijf je dan nu in door een mailtje te sturen naar: smt@newbrotterdam.nl

 

 

Reacties

Share