NEWb-Rotterdam is begonnen!

NEWb is officieel van start gegaan. Vandaag vond de kick-off plaats, waarbij 7 aanstormde projectgroepen uit 5 disciplines werden bekendgemaakt. Zij zullen zich de komende periode ontpoppen tot dynamische en vernieuwende productiebedrijven.

De teams hebben voor het eerst kennis gemaakt met hun expertdocenten en SMT-leden. Zij zullende de komende periode nauw samenwerken. Verder stond deze dag in het teken van samenwerken, presenteren en bovenal ‘interessant zijn’. Rik Roelfzema heeft hierop aansluitend een interessante masterclass gegeven die eveneens in het kader stond van ‘zakelijk flirten’. Deze werd goed ontvangen en de studenten hebben een hoop opgestoken dat ze kunnen gebruiken in de komende periode.

#Selfie-game

Op deze  tweede dag stonden teambuilding en samenwerking centraal. De teams werden de stad Rotterdam ingestuurd. Zij moesten zoveel mogelijk punten verzamelen door het uitvoeren van opdrachten. Een aantal verplichte opdrachten die de teams alvast laten denken in de richting van een eigen bedrijf. Ook een aantal vrije opdrachten. Deze opdrachten varieerden van: ‘Klim in een boom’ tot ‘Maak met
elkaar een ‘selfie’ op de Erasmusbrug’.

Afsluiting

Om 14:00 uur stond de afsluiting met prijsuitreiking in Bar Bistro Hartig op de planning. Deze werd gevierd onder het genot van een hapje en een drankje. Voor het team met de meeste punten en het team met de leukste foto’s stond een heerlijke prijs te wachten. Wij vonden het een geslaagde middag en danken Bar Bistro Hartig voor hun gastvrijheid!

Voor meer informatie over Bar Bistro Hartig

Reacties

Share